Pages Menu
Categories Menu

Välkommen

Vi på Dextera älskar vackra byggnader. För oss är arkitektur poesi. Att varsamt renovera gamla hus kräver respekt för historien, platsen och människorna. Vare sig din bostad i behov av fasadrenovering, balkongbyten eller om väggarna behöver putsas eller riktas om – vi på Dextera är specialister för dig. Med många års erfarenhet i byggbranchen har vi kompetens inom:

  • Ny- och ombyggnation
  • Fasadrenovering
  • Balkongbyten
  • Mur och puts
  • Projektering samt konstruktion

Dexteras kontor finns på Vasaplatsen, centralt i Göteborg. Vi har funnits sedan 2003 och jobbar i huvudsak med större renoveringar och byggnationer av olika slag. Vårt arbetsområde sträcker sig från Västra Götaland till Bohuslän och i delar av Halland.

Vi vill ha nöjda kunder. Därför gör vi allt i vår makt för att hela kedjan ska gå friktionsfritt. Ett led i det är information både internt och till dig som kund. Ökad kunskapsnivå innebär ökad förståelse för arbetetsmomenten. Vi vill lämna efter oss ett gott intryck som håller. Och du kan hjälpa oss med det.

Dextera är en Miljödiplomerad företag. Läs och ladda ner Dexteras Miljöpolicy.

Välkommen till Dextera Bygg – din högra hand.

Välkommen att kontakta oss för ett offertförslag eller för konsultation. Vi arbetar med noga utvalda leverantörer så att vi kan färdigställa ett uppdrag med god kvalitet och framförallt nöjda kunder. Vi är medlemmar i Sveriges Byggindustrier och våtrumscertifierade av Byggkeramikrådet. För inspiration eller för att se hur vi jobbar, se under Referenser ovan.

 [wiki]: Dexter is a Latin adjective meaning ”on the right hand side, skillful, fortunate, favorable, proper, fitting”.