Om oss

Kom och samarbeta med oss

Om du varit i Göteborg så har du förmodligen sett en byggnad täckt med en ställning och vår logotyp på. Vi har alltid projekt på gång, och du hittar oss på Vasaplatsen i hjärtat av Göteborg. Vi startade redan 2003 och jobbar idag i huvudsak med större renoveringar och byggnationer. Vårt arbetsområde sträcker sig från Västra Götaland till Bohuslän samt till vissa delar av Halland.

Söker du jobb? Klicka här!

De två viktigaste delarna i vårt arbete är:

Kundnöjdhet.
Vi arbetar aktivt med att ha en öppen kommunikation både internt och externt. Vi vet att kunskapsnivå för alla arbetsmoment skapar en bättre produkt. Och genom att alltid arbeta nära tillsammans med dig skapar vi beständiga och hållbara resultat.

Kvalitet.
Vi samarbetar enbart med noga utvalda leverantörer som vi vet kan leverera bra produkter. I vissa fall måste vi välja en något dyrare lösning för att kunna göra ett bättre och mer hållbart arbete. Det är en garanti för att du som kund ska bli riktigt nöjd.

Kontakta oss gärna, antingen för att få en offert eller rådgivning.

Vi är medlemmar i Byggföretagen. Vi är också certifierade i ISO 9001 och 14001. För inspiration eller för att se hur vi jobbar, se våra Referenser.

Dextera-Bygg-Intyg-ISO-9001-Valid-until-2023
Dextera-Bygg-Aktiebolag-Valid-until-2024

HÄR FINNS VI

Vasaplatsen 4
411 34 Göteborg

031-761 00 61

info@dextera.se

HÄR FINNS VI

Vasaplatsen 4
411 34 Göteborg

031-761 00 61

info@dextera.se

Pin It on Pinterest